za aktuelno.me

piše: Željko Vukmirović

Strah je čudo. Naročito kad se zoveš Andrija Mandić i jedan si od lidera političke grupacije Demokratski front. Naročito kad ti visi pet godina robije nad glavom.

Naročito kad si upetljan u svaki način protiv Crne Gore.

Naročito kada još zoveš ratne drugove da te brane. A naročito kada još smišljaš ratnu strategiju, pa je još i razrađuješ podižući glas iz crnogorske Skupštine. Naročito kada ti izmiče tlo pod nogama i kapiraš da ćeš na svim sljedećim izborima samo gubiti, baš kao što si to činio i do sada.

Naročito kada insistiraš na rokovima i uslovima predstojećih parlamentantarnih izbora tvrdeći da za tako nešto nema uslova. Naročito kada te tvoj pokrovitelj iz susjedne zemlje upropasti odlukom da će izbora u toj susjednoj zemlji biti kad on hoće. I da oko toga nema pogađanja. Pa da vidiš šta je gazda. Pa šta i ako malo žvalavi? Pa šta i ako traži podršku Kine? Pa šta i ako ih zove braćom zauvijek? Dok ga Evropa provaljuje kao licemjera. Ili ga samo Putin zovne telefonom.

Strah je čudo. Naročito kada ti srpski pop po izlasku iz pritvora ‘ladno prospe “ova će borba da traje, treba se spremiti”. I tako preuzme vođstvo ratne kampanje u koju si toliko uložio. A ti si ispao samo pion i potrošni materijal. Ili što bi naš narod rekao: “malo si se zajeb’o”.

Stvarno, strah je čudo.

*Zabranjeno je kopiranje i korišćenje objavljenog sadržaja bez saglasnosti redakcije portala Aktuelno.me i autora teksta

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
gagi
17.05.2020-17:32 17:32

Autoru teksta “mala pomoc”,nije onaj “dr Vucic” “zvalonja” nego BALONJA jer treba lumbrela kad on balavi,a tek “debelitis mentis” Vulin, pa “pevaljka” Dacic “kesa”za smece,pa su tu NESRECNI “vojvoda” i “maskota pipun”pa ostala “elita”ravnogorskog DF-a BEZ IZUZETKA.