Za aktuelno.me

piše: Željko Vukmirović

Vijest je objelodanila kompanija Twitter. Da ne bude poslije da je bilo nekog izmišljanja, netrpeljivosti, namještaljke, ne daj Bože mržnje ili eventualnih podmetanja od strane crnogorskih novinara. Tačnije, iz Twitter – a je saopšteno da su uklonili više od 8.500 tviter profila koji su u prethodnom periodu isključivo služili „promociji vladajuće stranke u Srbiji i njenog lidera“.

Čak su još i zasolili.

“Ovakvo djelovanje je u suprotnosti sa našim propisima i predstavlja namjeran pokušaj ugrožavanja slobode javnog izražavanja”.

Srpski lider Aleksandar Vučić je upravo na ovaj način uhvaćen u lažima koje su njegovi zaposlenici u tom sektoru (valjda produkcija laži ili mazanja očiju ili tako nešto – nap.a) svakodnevno prosipali. Ono sa negativnim medijskim kampanjama iz Srbije prema Crnoj Gori nam dođe kao gratis. Sve ostalo, svi ostali su ukapirali tek sada. Kad je Twitter krenuo da čisti po svojoj kući.

Država Srbija je od strane  jedne od najuticajnijih svjetskih kompanija prepoznata kao lider po manipulacijama i lažima. Zahvaljujući svom lideru.

I pala je na Twitter – u.

Ovo, tek onako. Samo da ne bude poslije da je bilo nekog izmišljanja…

 

*Zabranjeno je kopiranje i korišćenje objavljenog sadržaja bez saglasnosti redakcije portala Aktuelno.me i autora teksta

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments