za aktuelno.me

piše: Željko Vukmirović

Tročlana koalicija koja uživa u sopstvenoj promociji u uspostavljanju nove vlasti svakog dana ide iz zgode u zgodu. A bogami i iz prvobitno predstavljene intelektualne i ekspertske tendencije u teške blamove.

Ili je možda neko drugi, a ne crnogorski mandatar, sopstvenu državu nazvao srpskom? Jeste, u kratkim pauzama između obilaska prisvojenih crnogorskih crkava i manastira, a i rukoljuba.

Ili zato što Bečić nikako da počne ozbiljnije da liči na jednog od bivših predsjednika Skupštine Crne Gore, Ranka Krivokapića? Pa tako odjednom saznajemo da postoji “patrijarh Papa” ili “kotorski nadbiskup”. Ili da se pravilno kaže “prenebjegava”. Doduše, snishodljivost mu ide od ruke. Baš kao i gore pomenutom jednom od bivših predsjednika crnogorske Skupštine. Ponajprije iz razloga sprege sa “uglednim parlamentarcima”.

Sa Abazovićem je stvar daleko jednostavnija. Čovjek je prezadovoljan svojim sadašnjim statusom. Pali i žari, obožava svoju “dritanku”, ne bi je mijenjao nizašta na svijet, a veli i da se trenutno ne može odbraniti od žena. Pa? O čemu pričamo?

Samo furaj Apolone…

Tek, ovaj “crnogorski” krem marioneta nameće se kao srce naše zabavno komercijalne svakodnevice. Uostalom, čeprkanje po budžetu se ispostavlja kao primarna misija nove Vlade. Valjda su te pare “legle”, pa što da se traći vrijeme…Iako je “ulcinjski Apolon” isticao kao prvo smjenu predsjednika Mila Đukanovića. Nego, biće da nije komercijalno. Bar za njegove nalogodavce.

Apolon ima preča posla. A i njegovi nalogodavci.

 

*Zabranjeno je kopiranje i korišćenje objavljenog sadržaja bez saglasnosti redakcije portala Aktuelno.me i autora teksta

 

 

 

 

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinje
Cetinje
16.10.2020-09:02 09:02

Crna trojka da ne moze biti CRNJA. Oni su stvarno “umislili”da su kralja Petra garda,pogotovo Nemanja Abazovic koji se “ne moze odbariniti oz zena”a ja tvrdim da se te iste zene NEBI PRIPISALE pri njemu.Jos nesto dali on jadan ima kuci metar i ogledalo.