za aktuelno.me

piše: Željko Vukmirović

A jel’ se sjećate onog starog vica kada đed od 78 godina dođe kod doktora i požali mu se na svoju seksualnu nemoć. Doktor mu tada odgovori da to nije ništa strašno i da je to skroz normalno.

“Ali moj komšija koji ima 83 godine priča kako on može svaki dan”, bio je uporan đed.

Doktoru nije preostalo ništa drugo do samo da finišira.

“Pa pričaj i ti.”

I to bi zapravo bio rezime početnog učinka nosioca liste oko Demokratskog fronta Zdravka Krivokapića.

Pričanje je legitimna verzija. I to bar može svaki dan. Posebno kada istraživanja javnog mjenja DF-u ne idu na ruku. Ali zato nešto priče ne može da škodi. I tako stižemo do profesorove procjene o osvajanju 26 mandata od strane DF-a na predstojećim izborima. A onda i pobjede. Doduše, uz priželjkivanje koalicije sa Demokratama i URA. Upravo ta procjena upućuje na sasvim izvjesnu snishodljivost ovog nosioca liste. Uz sada već tradionalno spominjanje “svih ustupaka”. Jer, čovjek je profesor, mašinac i valjda zna da računa.

A onda i nije neka muka izračunati epilog cijele priče, kada se saberu svi učinci Demokratskog fronta, njihove priče i angažmani.

Ništa od seksa. Samo priča.

 

*Zabranjeno je kopiranje i korišćenje objavljenog sadržaja bez saglasnosti redakcije portala Aktuelno.me i autora teksta

guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
gagi
05.08.2020-10:50 10:50

E blago studentima sa ovim profesorom Krivokapicem,ako ovako racuna “masinske elemente i tehnologiju materijala”onda je “puklo”u MASINSTVO,a profesoru Zdravku strasna promaja u glavu kao kroz tunel Sozina.