Zamjenik predsjednika DPS-a i nosilac liste “Odlučno za Crnu Goru – DPS Milo Đukanović”, premijer Duško Marković, posjetio je juče Opštinu Ulcinj i održao sastanke sa mladima i predstavnicima mjesnih odbora.

Marković je kazao da se Demokratska partija socijalista bori za stabilnost, nezavisnost i evropsku budućnost Crne Gore te da ćemo u narednom periodu valorizovati potencijale Ulcinja.

“To je Ulcinj u kojem ćemo sve njegove potencijale u turizmu, poljoprivredi, i drugim sektorima staviti u funkciju potreba građanja Ulcinja. I vidjeli ste da imamo prve hotele tog tipa, da smo danas najavili prvi hotelski rizort sa pet zvjezdica na zahvatu Velike plaže”, rekao je on.

Zamjenik predsjednika je potom govorio o proizvodnji koja postoji na Šasu kao i o infrastrukturnim projektima koje je opština predvođena DPS-om realizovala u prethodnom periodu.

Marković se osvrnuo i na političku konkurenciju za koju je kazao da su godišnji odmor, na kojem su bili četiri godine, prozvali bojkotom.

“Četiri godine bojkota najvišeg zakonodavnog demokratskog tijela u zemlji. To nije bojkot rada parlamenta, to je bojkot države i njene budućnosti. Za svo to vrijeme su svakog prvog uredno bili na blagajni i uzimali podebele plate”, istakao je on.

Marković je naglasio da su predstavnici opozicije pokušali da unize parlament i da ga pretvore u bokserski ring, te da su četiri godine pokušavali da unište najveću vrijednost Crne Gore – multietnički i multikonfesionalni sklad.

“Ovakva politika, koja udara na temeljne crnogorske vrijednosti biće poražena 30. avgusta i Demokratska partija socijalista će nastaviti da odlučno vodi državu putem napretka i prosperiteta, na dobro svih njenih građana”, zaključio je Marković.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve