za aktuelno.me

piše: Željko Vukmirović

Ako je neko, makar i u trenutku teškog magnovenja ili tek nekakve brutalne razbibrige, pomislio kako je u svom životu vidio sve što se tiče toka jedne izborne kampanje u Crnoj Gori, očigledno je da se puno prevario.

Jer kada neka ovdašnja nevladina organizacija, a uz svesrdnu pomoć rent-a medija, krene da ti prodaje priču o vlasniku najveće prosječne ocjene kada su u pitanju političari i javne ličnosti, priznanje o postojanju novih horizonata je neminovno. Još kada se to spakuje u sferu političkog rejtinga, samo nebo je granica.

I tako do prve fatamorgane.

Nosilac liste “Za budućnost Crne Gore” i izabranik Srpske pravoslavne crkve i Demokratskog fronta Zdravko Krivokapić našao se, niotkuda, kao najveći autoritet.

Ipak, valja podsjetiti da je ovo tek nova nijansa, a cijeli postupak samo već viđena stvar. O tome ponajbolje govori svojevremeni izbor Mladena Bojanića koji je prije par godina bio izabran da predstavlja istu ekipu. Tada, ta priča je prošla kao postavljanje tuđe glave na panj. Lideri DF-a ni tada, a ni sada, takav luksuz sebi nisu dopustili. O Bojaniću više nikada se nije čulo ni riječi. Pred Krivokapićem, bar prema istraživanju u ponudi, stoji sjajna karijera. A svima nama samo nešto malo vremena i putovanja u njihovom društvu do 30. avgusta i te, već pomenute, fatamorgane.

Pa, da se razilazimo…

 

*Zabranjeno je kopiranje i korišćenje objavljenog sadržaja bez saglasnosti redakcije portala aktuelno.me i autora teksta

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve