Đukanović: Dvije godine smo rame uz rame s najrazvijenijim državama svijeta

,,Osnažili smo sigurnost, povećali investicije iz partnerskih zemalja, ostvarili bolji rejting države u međunarodnoj zajednici, a unijeli svoje tradicionalne vrijednosti”, poručio je Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović na Tviteru je napisao da je Crna Gora kao članica NATO dvije godine rame uz rame s najrazvijenijim državama svijeta.

Predsjednik Milo Đukanović i Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg (arhiva)

,,Osnažili smo sigurnost, povećali investicije iz partnerskih zemalja, ostvarili bolji rejting države u međunarodnoj zajednici, a unijeli svoje tradicionalne vrijednosti”, poručio je Đukanović.

Komunikacioni tim Interresorne komisije Vijeća za NATO pokrenuo je medijsku kampanju čiji je cilj unapređenje informiranja javnosti o svim aspektima članstva Crne Gore u NATO.

Višemjesečna kampanja koncipirana je u skladu s komunikacionon strategijom “Crna Gora članica NATO-a” za period do naredne godine, koju je izvršna vlast usvojila 28. juna prošle godine.

Sjevernoatlantski savez je podsjetimo u okviru kampanje “We Are NATO” (Mi smo NATO) objavio video posvećen Crnoj Gori.

,,Kroz partnertsvo i saradnju NATO je obezbijedio mir i slobodu posljednjih 70 godina. Crna Gora je članica NATO-a od 2017. i ravnopravan je saveznik u Alijansi”, navodi se u opisu videa.

Iz NATO-a su na Tviteru naveli da je taj savez porodica zajedničkih vrijednosti.

,,Ujedinjeni smo sa našim saveznicima za mir i stabilnost. Crna Gora je NATO”, navodi se u objavi.

https://twitter.com/NATO/status/1151828161056976896

Komentari

avatar