U Beogradu je završeno peto veče protesta, građani su se okupljali na platou ispred parlamenta i sve je proteklo mirno.

U takvoj atmosferi glavna atrakcija je bio crnogorski krstaš barjak u rukama jednog korpulentnog mladića.

Taj detalj je bio pravi mamac za kamere beogradske televizije N1.

Vlasti Srbije prethodnih su dana nagovještavale da će javnosti predočiti dokaze o “elementu inostranosti” u protestima, a pojedini tabloidi bliski predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću čak su pisali da je “50 Crnogoraca spremno da uđe u Srbijiu da bi izazvali nerede”.

Očigledno je da se neko potrudio da taj dokaz učini svima vidljivim. Jedino što se ono što vidimo nikako ne uklapa u tezu o tajnoj operaciji rušenja vlasti, koju “ubacivanjem pedeset kriminalaca” u Srbiju, vode crnogorske službe, kako to danima pišu beogradski tabloidi.

guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cetinje
Cetinje
12.07.2020-10:57 10:57

Svaka “istina”dolazi iz Srbije pa i ova NEISTINA. Direktor policije Rebic inace poltroncic Vucica neka javno saopsti IMENA i PREZIMENA tih “Crnogorskih ustanika”nego su u lazima “kratke noge”kao sa Covidom 19,mada nebi bilo “neobicno”da su tamo “domaci izdajnici i dogmate” pripremani od strane vlasti Srbijanske za novac.Ali IMENA i PREZIMENA i kuda su usli u Srbiju,pa ih lijepo kaznite zatvorom jer je to rusenje “ustavnog poretka”nebeske drzave.

Ljuta
Ljuta
13.07.2020-23:49 23:49

Sto ne pisete da su uhapsili 5 Crnogoraca sa molotovim koktelima itd u rancima ili se odricete tih Crnogorac? Steta sto Srbija nema Katnica….