za aktuelno.me

piše: Željko Vukmirović

Nije Marku Careviću krivi dio od nepotpunog predsjedničkog mandata. Sada ispada da mu je to bilo čak i težina. Jer, još od poodavno je skidao kajmak. Ili samo kozji sir. Malo plaža Ploče, malo Krimovica, malo već pomenute koze, malo podizvođački radovi. Sakupi se toga. Dakle, onoga po čemu će ostati upamćen.

Plus uživanje u nezvaničnom pokroviteljstvu proslave sto godina od okupacije Crne Gore od strane srpske vojske, vođstvo nad atraktivnim protestom i blokiranjem kružnog toka, uz petljanje sa podrugljivim puštanjem crnogorske himne u trajanju od 22 sekundi, pa hitno zakazivanje sjednice sa predlogom donošenja deklaracije za poništenje Zakona o slobodi vjeroispovjesti i dobitak luksuznog poveza Svetog pisma za sve te zasluge od srspkog mitropolita Amfilohija. A broji se i ono kad je sahranio Majkl Džordana, pa mu nešto bilo žao.

Uz njegov nepotpuni predsjednički mandat, kao i sve prethodne radove, vjerovatno bi se moglo svašta spominjati. Ipak, utisak je da građani Budve od svega nisu imali naročite koristi. Ili nikakve, ako baš hoćete. Prema tome, Marku Careviću zaista nije krivi dio od nepotpunog predsjedničkog mandata.

Na kraju, njegovo angažovanje zanatlije koji treba da promjeni brave na kancelarijskim vratima čini se kao jedini neskriven potez koji je napravio. I da samo tim povodom nije bilo neke muljaže. Mada, stvarno, opštinske kancelarije nijesu njegove niti su mu od đeda ostale, ali to bi bilo to.

Taman za par riječi kao ispraćaj ovom učinkovitom predsjedniku opštine Budva.

“Bravar je bio bolji”.

 

*Zabranjeno je kopiranje i korišćenje objavljenog sadržaja bez saglasnosti redakcije portala Aktuelno.me i autora teksta

0 0 vote
Article Rating
guest
3 Comments
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
View all comments
dragan
dragan
22.05.2020-10:08 10:08

sramota je da glavni turistički centar crne gore vodi polupismeni čovjek-koji od crne gore uzima sve i omalovažava je na svakom koraku.ne stoji iza njega samo nekakav df i spc već i vrlo uticajni ljudi sa druge strane.ukoliko ne bude krivično procesuiran od strane tužilaštva i sudskih organa-eto velikih problema za nas drage moje crnogorke i crnogorci.šta onda da mislimo i čemu da se nadamo,kud bi sve to vodilo ne smijem ni da pomislim.u suprotnom ako se ovakvi likovi udalje sa javnih funkcija i zakonski odgovaraju za svoje postupke-otimanje državnog zemljišta i omalovažavanje naše države kroz proslavu okupacije,i izrugivanje himne-vratiće… Pročitaj više »

Potop
Potop
22.05.2020-14:15 14:15

A što ga ishvali, fali još samo da umre. Ovo bi mu govor mogao biti.