za aktuelno.me

piše: Željko Vukmirović

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić se, nakon svih onih dramatičnih slikanja u pidžami iz bolničke sobe na beogradskoj VMA, te onda logičnog nastavka slikanja iz nekog beogradskog restorana, navodno javio sa idejom da bivši ministar policije Andrija Jovićević na predstojećim izborima predvodi listu DF-a. Nedugo potom je ova informacija demantovana. I to brže bolje.

Mada, bilo je slično i prošli put. A i pretprošli. Za one sa slabijim pamćenjem, na sličnu poziciju od strane opozicije je prošli put istaknut Mladen Bojanić. Epilog je bio plitak potok. I nikoga nije bilo briga za to. Uostalom, niko od lidera DF-a se nije usuđivao da preuzme tu odgovornost. Ostale su im samo priče pričine…kad je sve prošlo.

Uz te i takve priče taj isti Mandić je predlagao “nacionalno pomirenje” i izjednačavanje četničkog i partizanskog pokreta. Baš kao i prije neki dan čuveni “otac” Gojko koji tu priču o podjelama na četnike i partizane smatra “ispucanom”. Ma neka? A kako nije ispucano to sa “ne damo svetinje” kad je nebrojeno puta dokumentovano da Srpska pravoslavna crkva od svog osnivanja već sto godina raspolaže crnogorskim materijalnim dobrima i od njih ubira prihode. Pa samo obračun poreza bio bi dovoljan da se pokupe i nestanu…

Zato, koje crno pomirenje? Na osnovu čega? Ili bi možda ovdašnji prosrpski lideri željeli da, kao Njemci nekada prema cijelom svijetu, priznaju zločine svojih sunarodnika i upute izvinjenje crnogorskom narodu?

Samim tim posljednji angažman Mandića ispada plitak potok. I nikoga nije briga za to.

Aj ti u pidžamu…

*Zabranjeno je kopiranje i korišćenje objavljenog sadržaja bez saglasnosti redakcije portala Aktuelno.me i autora teksta

guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
gagi
01.07.2020-11:31 11:31

Zeljko druze,ko moze Vojvodu “uzeti za ozbiljno”jer je kao muva bez glave.No ovaj iz Cuca otac Gojko “rektor”srednje skole cetnicke bogoslovije sve zajedno sa njegovom familijom koji su kao on(cast dobrim Perovicima) tanje bi “prdjeli”da je kojim slucajem ziv Krsto Zrnov Popovic,jer bi im trag zametnuo.

KIKI
KIKI
11.07.2020-05:56 05:56

PA GDE SI BRE ANDRIJA , SEME TI SE ZATRLO . OLI DA TE MI UGUŠIMO IL OVI U BEOGRAD .