Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Zirojević: Svaka im je istina ovakva

Nevjerovatno je koliko predstavnici lutajuće partije, u narodu prepoznate kao S(tranke) D(emagoga) i P(opulista), obmanjuju građane sa klasičnim neistinama. Nakon što smo činjenično demantovali njihovu prekjučerašnju neistinu i pokazali da smo glasali da se raspravlja o aerodromima na sjednici Skupštine koja je održana na Cetinju, oni nastavljaju u prepoznatljivom obmanjivačkom maniru, tvrdi portparol SD-a Nikola Zirojević

Nevjerovatno je koliko predstavnici lutajuće partije, u narodu prepoznate kao S(tranke) D(emagoga) i P(opulista), obmanjuju građane sa klasičnim neistinama. Nakon što smo činjenično demantovali njihovu prekjučerašnju neistinu i pokazali da smo glasali da se raspravlja o aerodromima na sjednici Skupštine koja je održana na Cetinju, oni nastavljaju u prepoznatljivom obmanjivačkom maniru, tvrdi portparol SD-a Nikola Zirojević.

Nikola Zirojević

“Posljednju neistinu je, nažalost, potpisala predsjednica navedene partije. Radi javnosti, ukazujemo na sljedeće činjenice. Prvo, predsjednica navedene partijice konstatuje da je u pitanju “Rezolucija o zaštiti Aerodroma”. Čudno je da predsjednica ne zna kako se naziva Rezolucija koju je i ona potpisala. Naime, nije Rezolucija o zaštiti nego Rezolucija o očuvanju aerodroma. Druga, što je još važnije, klasična neistina je konstatacija da “Posebno je porazna činjenica da predsjednik Skupštine i SD Ivan Brajović nema baš nikakvog političkog autoriteta da ovaj naš prijedlog, za koji se navodno zalaže, stavi na dnevni red Skupštine kojom predsjedava”. Naime, u prilogu vam dostavljamo saziv za sjednicu Skupštine za 20. decembar prošle godine , koji je potpisao upravo predsjednik Skupštine, a gdje predlaže da se na dnevni red stavi upravo Predlog Rezolucije o očuvanju aeroroma”, kazao je on.

Po njegovim riječima – Što bi narod rekao, svaka im je istina ovakva.

“Ponavljamo, svima je kristalno jasno jasno da su Socijaldemokrate jedina partija koja se na ozbiljan, stručan i argumentovan način sve vrijeme od javne rasprave u avgustu 2018. godine bavila pitanjem potrebe daljeg unapređenja performansi aerodroma i činjenično ukazivala na manjkavosti koncesionog modela i koja je ponudila konkretan model da aerodromi, kojima upravlja država, sami uzmu kredit bez državnih garancija i da shodno neophodnom poboljšanju poslovnih performansi ostvaruju na stotine i stotine miliona profita u narednih trideset godina. I to nijesmo radili kao što to neki sad rade zbog mučnih pokušaja da dostignu cenzus u Tivtu, nego zato što tu priču principijelno zagovaramo još od aprila 2003. godine, od preuzimanja Aerodroma na upravljanje od strane države, kada su Aerodromi u Podgorici i Tivtu, nakon višegodišnjih pregovora, preuzeti od srbijanske kompanije JAT i postali vlasništvo Vlade Crne Gore”, zaključio je Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve