Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

ZBOGOM PAMETI: Morsko dobro kaže da je dim na raspalom trajektu manji kvar!?  

Morsko dobro ovim sramnim saopštenjem, po svaku cijenu javnosti želi da proda laž da 53 godine star trajekt '’30. avgust'' nije u stanju raspada.

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore saopštilo je da je na trajektu “Trideseti avgust” došlo do manjeg kvara usled čega se pojavio dim. Iz JP Morsko dobro saopštili su i da je trajekt “Trideseti avgust” počeo redovno da saobraća.

Morsko dobro ovim sramnim saopštenjem, po svaku cijenu javnosti želi da proda laž da 53 godine star trajekt ‘’30. avgust” nije u stanju raspada.

Iz Morsko dobra napominju da “nije bilo vatre, a time ni požara, odnosno nije se desio nikakav incident”, shodno tome, dodali su, nije ugrožena bezbjednost pješaka a ni vozila, “kako je u javnosti predstavljeno”.

“Kao odgovorno preduzeće, u skladu sa redovnom procedurom koja se primjenjuje u ovakvim situacijama, pozvali smo Vatrogasnu jedinicu Herceg Novi kako bi preventivno izašla na teren, a nakon čega je ustanovljeno da nije bilo potrebe za intervencijom. Takođe, tom prilikom je obavještena i Lučka kapetanija”, istakli su iz JP Morsko dobro.

Apelovali su i pozvali sve medije u Crnoj Gori da “prije plasiranja negativnih informacija u javnosti”, kontaktiraju Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore kako bi “dobili sve relevantne i pouzdane informacije, usled čega ne bi dolazilo do širenja dezinformacija i uznemiravanja građana Crne Gore”.

“S obzirom da se proteklih mjesec dana na jedan maliciozan i tendeciozan način vode negativne kampanje na štetu Javnog preduzeća, kao što smo već mnogo puta istakli, Javno preduzeće radi sve u interesu građana, što će nastaviti da radi i u budućem periodu. Napominjemo, nećemo dozvoliti opstrukcijama ovakvog tipa da narušavaju kredibilitet Javnog preduzeća”, naveli su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
A znači nije
24.03.2023-12:20 12:20

Ja mišljah ČASTI MI Blejove da ga je Milo zapalio

Mirjana
24.03.2023-15:23 15:23

Nijeste ni registrovani za pomorski saobracaj.Procitajte jos jedanput saopstenje iz Udruzenja pomorskih kaoetana,i trebalo bi sve da vam bude jasno.