Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Završen prvi dan Međunarodnog sajma pršuta

Na sajmu suhomesnatih proizvoda svoje specijalitete predstavilo je 17 izlagača iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Španije. Drugi dan sajma otvoren je u 10 sati i trajaće do 14 sati

Juče je na Dvorskom trgu na Cetinju počela dvodnevna manifestacija Međunarodni sajam pršuta – MESAP 2022.

“Sajam svečano su otvorili rezanjem prve fete pršuta gradonačelnik Nikola Đurašković, državni sekretar Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Budimir Mugoša, državni sekretar Ministarstva ekonosmkog razvoja i turizma Damir Davidović, predsjednica Privredne komore Crne Gore Nina Drakić, predstavnik EU u Crnoj Gori Mirko Bošković i predsjednik klastera Crnogorski pršut Jovan Kaluđerović“, saopšteno je iz turističke organizacije Prijestonice Cetinje.

Na sajmu suhomesnatih proizvoda svoje specijalitete predstavilo je 17 izlagača iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Španije. Drugi dan sajma otvoren je u 10 sati i trajaće do 14 sati.

U sklopu programa nastupali su dječiji hor, KUD Njegoš, dok je mnogobrojna publika uživala u sjajnim koncertima Luke Radovića i pop zvijezde regiona Jelene Tomašević.

Večeras će sve posjetioce od 20 sati zabavljati bend Crveno i crno, dok je koncert fenomenalne Kaliopi rezervisan za 21 sat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Darija
15.07.2022-11:45 11:45

Pršute od Vojvođanskih svinja … :)