Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Zaplijenjene cigarete sjutra će uništiti u Nikšiću

Akciji UPC prisustvovaće i premijer Abazović i ministar Adžić...

Uprava prihoda i carina saopštila je da će sjutra, u 15 sati, u pećima koje se nalaze u krugu fabrike DOO “Javorak MB” u Nikšiću, spaliti cigarete koje se nalaze u magacinu “Montenegrobonus” u Slobodnoj carinskoj zoni “Luka Bar”.

– U skladu sa transparentim odnosom prema ukupnoj javnosti koji je jedan od imperativa u radu Uprave prihoda i carina, te u cilju blagovremenog informisanja građana, obavještavamo vas da UPC priprema sprovođenje postupka uništenja robe pod carinskim nadzorom – cigareta shodno članu 182 st.1 tačka 3 Carinskog zakona, koja je uskladištena u magacinu “Montenegrobonus” u Slobodnoj carinskoj zoni “Luka Bar” – naveli su iz Uprave prihoda i carina.

Kako dodaju, uništenje se sprovodi u cilju okončanja postupka “po Zahtjevu privrednog društva od 22.2.2022. godine i Zahtjevu istog privrednog subjekta od 7.4.2022. godine”.

– Proces uništenja – spaljivanja cigareta biće sproveden sjutra, 17.avgusta u 15:00 u pećima koje se nalaze u krugu fabrike DOO “Javorak MB” u Nikšiću. Tom prilikom, pored direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića, prisutni će biti i premijer Dritan Abazović, kao i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić – najavili su iz Uprave prihoda i carina.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve