Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Wulfenia – novi kondo hotel u srcu Kolašina

Investitor i operater ove subote na Skijalištu 1450 svim zainteresovanima predstavljaju novi kondo hotel, koji će činiti centralni dio Wolf Condominium kompleksa u Kolašinu

Investitor i operater ove subote na Skijalištu 1450 svim zainteresovanima predstavljaju novi kondo hotel, koji će činiti centralni dio Wolf Condominium kompleksa u Kolašinu.

Kompanije BB Invest Group i Casa Hospitality Management u subotu, 18. februara, od 12h u kafiću Ski bar 1450 na Skijalištu 1450 u Kolašinu pozivaju sve zainteresovane na predstavljanje koncepta novog kondo hotela Wulfenia, čija je izgradnja u toku. Posjetioci će imati priliku da u razgovoru sa investitorom i hotelskim operaterom saznaju više o samom projektu i brojnim sadržajima koji će se u sklopu njega nuditi.

Budući hotel, čija izgradnja i prodaja kondo jedinica napreduju progresivnom dinamikom, imaće 60 soba i apartmana, savremeni spa i wellness centar, te jedinstven restoranski i gastronomski koncept, a vrijednost cjelokupnog kompleksa procijenjena je na 15 miliona eura. U fazi projektovanja, posebna pažnja posvećena je funkciji, tradicionalnom karakteru i modernom iskazu kojim objekat doprinosi prepoznatljivoj slici grada.

“Povoljni vremenski uslovi pomogli su nam da se izgradnja našeg objekta odvija baš onako kako smo planirali, dok smo kroz veliko interesovanje i prodaju hotelskih i apartmanskih jedinica u poslednje vrijeme imali priliku da vidimo rastuću zainteresovanost za ovu vrstu ulaganja u Kolašinu. Dok traje ovaj dio sezone u kojem posebno uživaju ljubitelji zimskih sportova, planiramo da se posvetimo odabiru partnera i saradnika koji će nam pomoći da od našeg hotela i cijelog kompleksa stvorimo mjesto koje ima sve ono što je nekome ko kod nas dođe potrebno za prijatan odmor, aktivan izlet ili dobro druženje. Koristimo priliku da pozovemo sve koji će uživati u subotnjem snijegu, da nam se pridruže u Ski bar-u, i upoznaju sa konceptom našeg kondo hotela koji će, vjerujemo, biti i njihov kutak za uživanje i opuštanje”, naveo je Marko Čanović, izvršni direktor kompanije BB Invest Group.

Događaj koji se organizuje dio je faze postepenog predstavljanja kondo hotela domaćoj i inostranoj turističkoj zajednici koja ovih dana boravi u Crnoj Gori. Posjetioci će imati priliku da se, kroz razgovor sa hotelskim operaterom Casa Hospitality Management, pod čijim okriljem posluje i eminentna hotelska grupacija Casa del Mare, po prvi put upoznaju sa ugostiteljskim segmentom budućeg hotela.

“Inspiraciju za ime hotela našli smo u nevjerovatno bogatom prirodnom okruženju Kolašina, i koji će, nadamo se, posjetiocima mirisati na dom u bilo koje doba godine i prenositi dobro poznatu toplinu koja karakteriše sjever naše zemlje. U tom smislu, želimo da svima koji planiraju da subotu provedu na Skijalištu 1450 iznesemo više informacija o našoj ugostiteljskoj zamisli, čijom realizacijom pružamo skroman doprinos pozicioniranju Crne Gore na turističkoj mapi svijeta, a samim tim i Kolašina kao atraktivnog mjesta perspektivnog planinskog turizma. Stvaranjem vrijednosti koja ima za cilj da spaja i okuplja, imamo ambiciju da učinimo da svako ko dođe u ovaj grad i zemlju na jednom mjestu osjeti sve ono što naša kultura, tradicija i priroda imaju da ponude”, ističe Nikola Milić, izvršni direktor kompanije Casa Hospitality Management.

Očekuje se da će kondo hotel, kojim će rukovoditi renomirana crnogorska kompanija u oblasti upravljanja u hotelijerstvu Casa Hospitality Management, svoje prve goste dočekati tokom 2024. godine.

Više informacija o kondo hotelu i kompleksu možete dobiti na VEBSAJTU.

Pridružite nam se u Kolašinu!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve