Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

WizzAir smanjio broj letova između Podgorice i Rima

Kako je objavljeno na sajtu Ex-Yu Aviation, WizzAir dalje prilagođava svoje poslovanje, nakon što je najavio smanjenje broja letova preko svoje mreže za pet odsto zbog nedostatka osoblja

Niskotarifni avio prevoznik WizzAir smanjio je broj letova između Podgorice i Rima zbog problema sa nedostatkom osoblja. Građani redukovani režim letjenja ove kompanjje na ovoj relaciji mogu provjetiri na sajtu kompanije WizzAir.

Kako je objavljeno na sajtu Ex-Yu Aviation, WizzAir dalje prilagođava svoje poslovanje, nakon što je najavio smanjenje broja letova preko svoje mreže za pet odsto zbog nedostatka osoblja.

Nakon privremene obustave šest linija u državama bivše Jugoslavije, WizzAir će u julu i avgustu smanjiti frekvencije letova. Iz baze u Skoplju, avio-kompanija smanjuje operacije do Bazela, Kelna, Geteborga i Fridrihshafena, iz Beograda će biti smanjene frekvencije za Dortmund i Malme, dok iz sarajevske baze WizzAir spušta operacije do Kelna i Kopenhagena.

Iz Ljubljane će biti smanjene frekvencije do London Lutona, Banjaluke će biti smanjene Bazel i Malme, Priština i Niš će imati smanjenje saobraćaja do Beča, dok su redukovane i linije između Podgorice i Rima. Hrvatska obala će takođe biti pogođena smanjenjem frekvencije od Rima do Dubrovnika, kao i od Poznanja do Splita.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve