Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Wizz Air poziva direct entry kapetane sa ICAO/EASA licencom na dane Otvorenih vrata

Ova avio-kompanija trenutno prima nove zaposlene u cijeloj mreži i pruža mogućnost za karijeru onima koji su izabrali svoje radno mjesto među oblacima.

Wizz Air, najodrživija avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi, poziva direct entry kapetane sa ICAO/EASA licencom na Dane otvorenih vrata, 5. novembra u Podgorici (hotel CUE u 13h).

U prvih osam mjeseci 2022. Wizz Air je zaposlio preko 600 pilota i predvodi oporavak vazduhoplovnog sektora. Ova avio-kompanija trenutno prima nove zaposlene u cijeloj mreži i pruža mogućnost za karijeru onima koji su izabrali svoje radno mjesto među oblacima.

Wizz Air trenutno aktivno zapošljava kapetane sa ICAO licencom koji žele da se pridruže kompaniji Wizz Air Mađarska i prođu kroz proces potvrde/konverzije licence. Pored brojnih prednosti koje kompanija nudi, piloti mogu da odaberu fiksni raspored, kao što je najavljeno početkom septembra.

WIZZ je ponosan na svoju snažnu kulturu različitosti i kolege više od 60 nacionalnosti i neumorno zapošljava nove kolege iz cijele Evrope i šire u 2022. i narednim godinama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve