Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vuković: Za sve radnike Montenegro airlinesa po 250 eura

Glavni grad uplatiće svim radnicima Montenegro airlines-a, koji su već četiri mjeseca bez plate, jednokratnu pomoć od 250 eura, kazao je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković

Glavni grad uplatiće svim radnicima Montenegro airlines-a, koji su već četiri mjeseca bez plate, jednokratnu pomoć od 250 eura, kazao je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković.

“Radnici ‘Montenegro Airlines’-a su bez plate već puna 4 mjeseca. Da stvar bude gora, ne nazire se rješenje problema u kom se trenutno nalazi 360 ljudi i njihove familije, od kojih najveći broj živi u Podgorici.

U želji da, koliko-toliko, pomognemo našim sugradjanima u nevolji, teško se mireći s njihovim položajem nakon svega što su dali ‘Montenegro Airlines’-u, a time i državi Crnoj Gori, Glavni grad će svakom zapošljenom uplatiti jednokratnu pomoć od 250e (ukupno cca 90,000e).
Svjesni smo da ovo ne rješava njihov problem. Zato, bez obzira na sudbinu naše nacionalne avio-kompanije, očekujem da će Vlada Crne Gore uskoro izaći s konkretnim prijedlogom koji će značiti sigurnu perspektivu radnika MA-a i njihovih porodica”, naveo je Vuković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve