Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Vukić: Smiješna tvrdnja ministra Radunovića

Iz ove partije smatraju da je ovo ekonomsko uništavanje svih građana i da se nameće teza da zbog povećane minimalne zarade, najniže u regionu i navodnog smanjenja poreskog opterećenja zarada mora doći do rebalansa budžeta

Sekretar Izvršnog odbora GO SNP-a Dragan Vukić saopštio je da utvrđivanjem Prijedloga zakona o izmjeni zakona o budžetu za 2019. godinu Vlada Crne Gore građane uvodi u spiralu duga iz koje se neće moći izaći.

Dragan Vukić

“Zaduživanje za potrošnju a ne za stvaranje doprinosi toj takozvanoj spirali iz koje nema izlaska. Tvrdnja ministra Radunovića da je cilj ekonomske politike Vlade  povećanje životnog standarda građana je više nego smiješna a sa druge strane i žalosna. Jer, građani Crne Gore plaćaju najskuplje gorivo, najskuplju vodu i najskuplju električnu energiju u regionu. A pritom primaju najmanje neto zarade i penzije”, navodi se u saopštenju.

Iz ove partije smatraju da je ovo ekonomsko uništavanje svih građana i da se nameće teza da zbog povećane minimalne zarade, najniže u regionu i navodnog smanjenja poreskog opterećenja zarada mora doći do rebalansa budžeta.

“SNP CG poziva poslanike vladajuće strukture, kao predstavnike narodne vlasti izabrane na nelegitimnim izborima 2016. godine, da ne daju podršku  Prijedlogu zakona o izmjenama zakona o budžetu, jer to nije dobro ni za nas a tek prijeti da uništi budućnost naših pokoljenja”, zaključuje Vukić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve