Utorak, 31 Januara, 2023
Rubrika:

Vujović: Tražimo od Abazovića i Šahmanovića da se javno izjasne, nećemo dozvoliti da se preko naših leđa igraju igre

Na vanrednoj Skupštini akcionara Elektroprivrede danas nije razmatrano pitanje o davanju saglasnosti da se krene u kupovinu Željezare, jer se Vlada Crne Gore, kao predstavnik većinskog akcionara, nije izjasnila o Prijedlogu odluke o davanju saglasnosti za pokretanje realizacije investicija, tražeći od Odbora direktora EPCG dopunu naznačenog prijedloga

Više je nego skandalozno da se već dva mjeseca samo priča o kupovini Željezare. Vjerovatno se tu igraju neke političke igre, ali želimo da im poručimo da radnici neće dozvoliti da se to radi preko njihovih leđa, kazao je radnik Željezare Ivan Vujović, za Gradsku RTV.

Na vanrednoj Skupštini akcionara Elektroprivrede danas nije razmatrano pitanje o davanju saglasnosti da se krene u kupovinu Željezare, jer se Vlada Crne Gore, kao predstavnik većinskog akcionara, nije izjasnila o Prijedlogu odluke o davanju saglasnosti za pokretanje realizacije investicija, tražeći od Odbora direktora EPCG dopunu naznačenog prijedloga.

Vujović ističe da su radnici revoltirani.

“Danas smo imali tu Skupštinu akcionara, gdje je predstavnik Vlade gospodin Šahmanović iznio neke nove detalje, kao da Vlada nije upoznata sa svim što se dešava, odnosno, sa time da Elektroprivreda treba da preuzme Željezaru. Mislimo da je to više nego skandalozno”, objašnjava Vujović.

Traže direktno od Vlade, odnosno od premijera kojem je izglasano povjerenje Dritana Abazovića da javno kaže da li je tačno to što je rekao gospodin Šahmanović.

“Ako nije, tražimo od gospodina Šahmanovića da nam ne opstruira moguće preuzimanje fabrike od strane Elektroprivrede, jer mi smo više puta ponovili kolike kapacitete ima Željezara i da ne želimo da nas pošalju kući sa 2.000 eura, odnosno sa jednom poslaničkom platom koliko iznosi u Crnoj Gori”, poručio je Vujović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve