Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Vujović: Da se pitanje Željezare pokrene s mrtve tačke, ohrabruju koraci

Koraci resornih ministarstava ih, kako kaže Vujović, ohrabruju

Predstavnik radnika Željezare Ivan Vujović saopštio je da na današnjem sastanku kod premijera očekuju da se njihovo pitanje pokrene s mrtve tačke. Koraci resornih ministarstava ih, kako kaže, ohrabruju.

“Vidjeli smo da je Ministarstvo finansija opredijelilo novac za kupovinu akcija i to je ono što su nam premijer i ministar stalno govorili. I ovom prilikom želimo da im iskažemo još jednom povjerenje i zahvalnost”, naveo je Vujović.

Naredni korak bi, dodaje, trebao da se desi danas kad bi Ministarstvo kapitalnih investicija trebalo da donese papir o odluci da EPCG može da izađe sa akcijama na berzu.

“Iskreno se nadamo da nema nikog u Crnoj Gori da koči ovaj posao zbog ličnih interesa. Ako ima treba da zna da radnici Željezare to sigurno neće dozvoliti, ma ko on bio. Ćutali smo i trpjeli deset godina i više sigurno necemo. Imamo informaciju da bi danas trebalo da dođe i inspekcija u Željezaru i to je još jedan pokazatelj da je država počela da radi i nadamo se da to neće biti kao i prethodnih godina kad nijesu htjeli da pronađu ništa”, zaključio je Vujović.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve