Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Vojno-turistički kompleks Mediteran dobija luksuzni rizort

Kako je saopšteno iz tog resora, Vlada je, nakon sprovedenog tenderskog postupka, 21. novembra prošle godine sa Konzorcijumom CG Ski zaključila Ugovor o dugoročnom zakupu VTK Mediteran na Žabljaku

Sporazum o primopredaji lokacije Vojno-turističkog kompleksa Mediteran na Žabljaku, na kom je planirana izgradnja hotelsko-turističkog kompleksa kategorije pet zvjezdica, danas je potpisan u Ministarstvu održivog razvoja i turizma.

foto: screenshot youtube

Kako je saopšteno iz tog resora, Vlada je, nakon sprovedenog tenderskog postupka, 21. novembra prošle godine sa Konzorcijumom CG Ski zaključila Ugovor o dugoročnom zakupu VTK Mediteran na Žabljaku.

“Shodno Ugovoru i Investicionom programu, zakupac je u obavezi da investira pet i po miliona eura u izgradnju luksuznog hotelsko-turističkog kompleksa kategorije pet zvjezdica, kapaciteta 100 ležaja”, navode u Ministarstvu održivog razvoja i turizma.

U cilju realizacije ugovornih obaveza, odnosno Investicionog programa, naglasili su, zakupac je potpisao Memorandum o saradnji sa poznatim svjetskim hotelskom brendom Chedijem, a početak radova planiran je do kraja ove godine.

IzvorCdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve