Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Vlada izdvojila skoro dva miliona eura za stanove zaposlenih u bezbjednosnom sektoru

''Cilj finansijske podrške za koju će Vlada u naredne tri godine opredijeliti 1.800.000 eura, od čega u prvom kvartalu 2023. godine 600 000 eura je da se nastavi realizacija više pokrenutih projekata stambene gradnje u nekoliko crnogorskih opština''

Vlada je na današnjoj sjednici usvojila Informaciju o realizovanim projektima solidarne stambene gradnje i nastavku dalje saradnje u obezbjeđivanju novčanih sredstava godišnje podrške Sindikatu bezbjednosnih institucija.

“Cilj finansijske podrške za koju će Vlada u naredne tri godine opredijeliti 1.800.000 eura, od čega u prvom kvartalu 2023. godine 600 000 eura je da se nastavi realizacija više pokrenutih projekata stambene gradnje u nekoliko crnogorskih opština”, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova MUP.

Na ovaj način, kako su naveli, omogućiće se da zaposleni u Ministarstvu unutrašnjih poslova, Upravi policije, Agenciji za nacionalnu bezbjednost i Policijskoj akademiji u narednom periodu po povoljnim uslovima riješe stambeno pitanje.

“Ministarstvo unutrašnjih poslova ostaje čvrsto posvećeno poboljšanju statusa zaposlenih i nastaviće da pruža doprinos realizaciji projekata kojima se rješavaju egzistencijalna pitanja pripadnika bezbjednosnih službi”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve