Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Visokoplatežna klijentela zainteresovana za čarter letove ka Crnoj Gori

Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Visokoplatežna klijentela sa destinacija kojima Crna Gora do sada nije bila prvi izbor, interesuju se za uspostavljanje čarter letova ka međunarodnim aerodromima u Tivtu i Podgorici. Upravo je to bila jedna od tema sastanka člana Odbora direktora Aerodroma Crne Gore, Eldina Dobardžića sa predstavnicima turističkih organizacija koje učestvuju na Međunarodno sajmu turizma koji se održava u Beogradu.

“Zainteresovani su za čarter linije. A, s obzirom na to da je riječ o visokoplatežnoj klijenteli, time bismo poslali signal regionu da Aerodromi Crne Gore imaju kapacitet da ispune sve zahtjeve visokoplatežnih klijenata koji imaju specifične zahtjeve”, rekao je Dobardžić.

Osim toga, nije izostalo intenzivno interesovanje agencija iz regiona.

“Bilježimo interesovanje za čarter letove sa vojvođanskog tržišta koje je nama tradicionalno blisko. Sa te strane očekujemo unapređenje poslovanja”, dodao je Dobardžić.

“Slično sa smo prošle godine ostvarili sa čarter letovima iz Banja Luke ka Podgorici i Tivtu. Ta linija se ispostavila kao jako isplativa”, rekao je Dobardžić.

On se osvrnuo i na premijerno samostalno učešće ACG na Međunarodnom sajmu turizma koji se 43. put održava u glavnom gradu Srbije.

“Utisci su više nego pozitivni, pa očekujemo da ćemo u tom duhu i zatvoriti učešće na ovom sajmu”, kaže on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve