Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Više od 200 kruzera započeće s plovidbom u septembru

Očekuje se da će s plovidbom započeti 205 kruzera, što predstavlja približno 50 posto svjetske flote kruzera. Ova najava predstavlja pozitivnu vijest nakon problema koje je pandemija uzrokovala industriji krstarenja

Ponovno pokretanje industrije kružnih putovanja obilježiće isplovljavanje više od 200 kruzera u rujnu ove godine, kako piše u izvještaju Cruise Ships in Service Report kojeg je objavio Cruise Industry News.

Očekuje se da će s plovidbom započeti 205 kruzera, što predstavlja približno 50 posto svjetske flote kruzera. Ova najava predstavlja pozitivnu vijest nakon problema koje je pandemija uzrokovala industriji krstarenja.

Velika vijest za septembar su planirane plovidbe velikih kruzera iz američkih luka nakon prekida uzrokovanog pandemijom, uključujući Oasis of the Seas u vlasništvu Royal Caribbeana, MSC-ov kruzer Divina te Disney Fantasy.

Royal Caribbean International bit će najveći operater po kapacitetu u septembru, a slijede ga MSC Cruises i Carnival Cruise Line.

Ostali ključni brodovi koji ponovno počinju s radom uključuju Carnival Glory, Pride and Dream, kao i norveške Epic Getaway i Breakaway. Iz evropskih luka isplovit će i Diadema i Fascinosa u vlasništvu Coste.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve