Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

VIDEO Iznenadna posjeta: Marković: Radovi sada dobro napreduju

Premijer Duško Marković danas je ponovo nenajavljeno obišao gradilište turističkog rizorta Kolašin 1600.

Ovoga puta je iskazao zadovoljstvo kako radovi sada napreduju nakon kritika koje je izrekao prilikom prethodne iznenadne posjete ovom gradilištu, 18. juna.

„Poslije sedamdeset dana sam na istom mjestu. Tada smo bili u prilici da konstatujemo da radovi nijesu imali zadovoljavajuću dinamiku, da se dosta kasnilo u odnosu na potpisani ugovor. Danas sa zadovoljstvom mogu da kažem da radovi dobro napreduju, da imamo dobru dinamiku i da su izvođači angažovani na ovom lokalitetu, da odgovorno i savjesno rade kako bi radovi bili dovedeni do kraja. Dakle, i kompanije Tošković, Tehnoput i konzorcijum Doppelmayr i Novi Volvoks su u punom angažmanu sa zadovoljavajućim brojem radnika i ozbiljnom mehanizacijom i rekao bih da sada stvari idu u dobrom pravcu. Naravno, ovo zadovoljstvo je samo danas. Mi ćemo preko Direkcije i nadležnog ministarstva i neposredno ja sa svojim Kabinetom i u budućnosti pratiti kako stvari napreduju“ – rekao je Marković na lokaciji turističkog rizorta „Kolašin 1600“.

Premijer je iskazao posebno zadovoljstvo lokacijom rekavši da će na tom mjestu u budućnosti postojati ozbiljna zimska i ljetnja turistička ponuda kako.

„Vjerujem da ćemo brzo stvoriti pretpostavke da spojimo skijališta ‘Kolašin 1450’ sa skijalištem ‘Kolašin 1600’ i dobiti mnogo veći potencijal. Ovdje smo potpisali ugovor o zakzupu sa investitorom koji će baš ovdje na ovoj lokaciji graditi hotele i apartmane i vjerujem da Kolašin i Crna Gora dobijaju jedan novi sadržaj koji će doprinijeti ne samo razvoju našeg turizma nego i cijeloj crnogorskoj ekonomiji“, rekao je Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve