Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Uprava javnih radova raskinula ugovor o nadzoru zbog nepoštovanja ugovorenih obaveza

Uprava javnih radova na ovaj način želi da stavi do znanja svim kompanijama koje učestvuju u realizaciji kapitalnih projekata Vlade Crne Gore da se od njih očekuje maksimalna odgovornost i ispunjavanje obaveza

Uprava javnih radova raskinula je ugovor sa podgoričkim preduzećem “Decom Montenegro“, zbog propusta i nepoštovanja ugovorenih obaveza u toku stručnog nadzora nad izgradnjom vodovodne infrastrukture u bjelopoljskom naselju Zaton.

“Takođe, pokrenut je i postupak aktiviranja garancije za dobro izvršenje ugovora i polise osiguranja od profesionalne odgovornosti, kao vid zaštite interesa države u realizaciji kapitalnih projekata. Vrijednost raskinutog ugovora sa preduzećem “Decom Montenegro“ iznosila je 9.777 eura”, saopšteno je iz Uprave.

Uprava javnih radova na ovaj način želi da stavi do znanja svim kompanijama koje učestvuju u realizaciji kapitalnih projekata Vlade Crne Gore da se od njih očekuje maksimalna odgovornost i ispunjavanje obaveza.

Istovremeno je započeta procedura izbora novog preduzeća koje će biti zaduženo za stručni nadzor u nastavku radova na vodovodnoj mreži u Zatonu.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve