Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Uprava carina: Otkrili falsifikovane akcizne markice

Službenici Uprave carina otkrili su u jednom maloprodajnom objektu u Budvi falsifikovane akcizne markice za alkoholna pića, nakon čega je slučaj prijavljen policiji i tužiocu

Službenici Uprave carina otkrili su u jednom maloprodajnom objektu u Budvi falsifikovane akcizne markice za alkoholna pića, nakon čega je slučaj prijavljen policiji i tužiocu.

Ilustracija

Iz Uprave carina Pobjedi su potvrdili da su otkrivrene falsifikovane markice, ali zbog postupka, koji je u toku, nijesu mogli da saopšte o kojoj količii i kom objektu se radi.

„Naši službenici su prilikom redovnih aktivnosti, u okviru svojih ovlašćenja, u jednom slučaju otkrili obilježavajuće markice za alkohol. Slučaj je u radu kod nadležnog tužioca i u ovoj fazi postupka ne možemo saopštavati dodatne podatke“, rekli su iz Uprave carina.

Prema nezvaničnim saznanjima, markice su pronađene u jednom maloprodajnom objektu u Budvi, a provjerom je potvrđena sumnja da su falsifikovane.

Uprava policije i nadležno tužilaštvo odmah su obaviješteni zbog preduzimanja istražnih radnji u cilju otkrivanja obima zloupotrebe i eventualnog pronalaženja štamparije koja je izradila akcizne markice.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve