Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

U Beogradu promovisan crnogorski novogodišnji program i ski centri

U Beogradu je u organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Ministarstva održivog razvoja i turizma, uz podršku Ambasade Crne Gore u Beogradu, održana konferencija za medije na kojoj su predstavljeni programi dočeka Nove godine u Crnoj Gori i ponuda za zimsku turističku sezonu

U Beogradu je u organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Ministarstva održivog razvoja i turizma, uz podršku Ambasade Crne Gore u Beogradu, održana konferencija za medije na kojoj su predstavljeni programi dočeka Nove godine u Crnoj Gori i ponuda za zimsku turističku sezonu.

foto: NTO

Predstavnici lokalnih turističkih organizacija Bara, Budve, Tivta, Kotora i Herceg Novog, hotelske grupe Montenegro Stars i Budvanska rivijera i Falkensteiner Hotel Montenegro, predstavili su višednevne zabavne programe i koncerte nekih od regionalno najpoznatiji izvođača, koji će biti organizovani na gradskim trgovima i u hotelima širom zemlje tokom novogodišnjih praznika.

Pres konferenciji u Beogradu prisustvovali su mnogi od ovih popularnih izvođača: Tropiko band, Amadeus bend, Hari Varešanović, Nevena Božović, Lena Kovačević, Aleksandra Prijović, Neverne Bebe, Haris Džinović, Hua Hua band, Miligram i Neda Ukraden.

Pored toga, direktor Skijališta Crne Gore Miloš Popović predstavio je aktuelnu ponudu za ovu sezonu i bogat zabavni program, u kojem će učestvovati poznata imena iz regiona: Indira Forza, Jelena Rozga, Dzenan Lončarević, Lexington band i drugi.

Pres konferenciji prisustvovali su predstavnici televizija RTS, B92, Prva, Pink, Kopernikus, Happy, Delta, Grand, dnevnih novina Blic, Kurir, Alo, Novosti, Informer, Politika, Srpski telegraf, magazina, Story, Turisticki svet, TU magazin, Svet, Skandal, Hello, Star i drugi. Nakon presa, za medije i zvanice upriličena je degustacija crnogorskih specijaliteta.

Promocija u Beogradu nastavlja se danas i sjutra cjelodnevnim događajima u dva beogradska tržna centra, koji pružaju priliku građanima Beograda i Srbije da se upoznaju sa novogodišnjim programom i ponudom crnogorskih ski centara.

U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore u tržnim centrima Big fashion i Ada Mall nastupiće DJ-evi, Leontina sa dječijim horom Čarolija, Uncaunca band, dok će se najmlađi zabavljati uz Deda Mraza, iscrtavanje lica i novogodišnje poklone.

U okviru promocije u Beogradu planirano je i gostovanje predstavnika lokalnih turističkih organizacija Budve, Tivta, Herceg Novog i Kotora na RTS-u, a predstavnika NTOCG i Bara na Happy TV.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve