Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Turskim privrednicima predstavljeni investicioni potencijali Podgorice

Ambasadorka Republike Turske u Crnoj Gori Songul Ozan izazila je zadovoljstvo što investitori iz njene zemlje imaju priliku da prisustvuju jednoj ovakvoj prezentaciji

Niz prezentacija investicionih potencijala Podgorice namijenjenih stranim investitorima, u organizaciji gradskog menadžera Marjana Junčaja i Službe za međunarodnu saradnju, nastavljen je danas predstavljanjem mogućnosti za ulaganja turskim privrednicima, saopšteno je iz Glavnog grada.

Predstavljajući investicione potencijale u oblastima energije, industrije, tehnologije, turizma, ugostiteljstva, saobraćaja, zdravstva, nekretnina, sporta, kulture i zabave, menadžer je kao dodatnu prednost za saradnju sa turskim biznismenima naveo činjenicu da su naše kulture bliske, kao i da dijelimo slične vrijednosti. On je podsjetio i na to da Podgorica i Ankara imaju potpisan Sporazum o bratimljenju.

Ambasadorka Republike Turske u Crnoj Gori Songul Ozan izazila je zadovoljstvo što investitori iz njene zemlje imaju priliku da prisustvuju jednoj ovakvoj prezentaciji.

“Raduje me što su opštine u Crnoj Gori i više nego posvećene stvaranju adekvatne atmosfere za privlačenje stranih investicija. Sigurna sam da će današnja prezentacija pružiti još bolju sliku u vezi sa poslovnim ambijentom u Podgorici”, rekla je Ozan.

Rukovodilac Službe za međunarodnu saradnju Ljiljana Šćepanović izrazila je uvjerenje da će novi način prezentacije investicionih potencijala pružiti zainteresovanim ulagačima konkretnije, bliže i konciznije informacije u vezi sa biznis sektorom u glavnom gradu, investicionim programom i pripremljenim podsticajnim mjerama.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve