Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Turoperatori iz Rumunije zainteresovani za direktne letove ka Crnoj Gori

''Državljani Rumunije su zainteresovani za nove destinacije poput Crne Gore i Albanije. Direktne avio linije sa Rumunijom bile vi više nego održive'', kazao je izvršni direktor Aerodroma Crne Gore, Goran Jandreoski

Turoperatori iz Rumunije zainteresovani su za uspostavljanje direktnih avionskih linija sa Podgoricom i Tivtom i to su predočili izvršnom direktoru Aerodroma Crne Gore, Goranu Jandreoskom tokom sastanka u okviru Aviation Event-a čiji je domaćin Međunarodni Aerodrom Kluž.

“I sjever i jug Crne Gore imaju ogroman potencijal. Državljani Rumunije su zainteresovani za nove destinacije poput Crne Gore i Albanije. Direktne avio linije sa Rumunijom bile vi više nego održive”, ocijenio je Jandreoski.

On je istakao i značaj međunarnih događaja nalik Aviation Event-u u Rumuniji koji, kako je kazao, doprinose umrežavanju i jačanju sinergije u oblasti avioindustrije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bot
28.04.2022-20:23 20:23

Što će nam Rumuni, sirotinja, da mi njima damo para kada dođu ođe. Jedino ovi tajkuni iz Rumunjske što su kao ovi naši lopovi što im je država krava muzara. Ili izbjeglice iz Ukraine što su došli sa skupim autima. Oni imaju para da plate ove naše gulikože. Njima možemo da služimo, da svoje komplekse liječe na nama. Ove iz nacionalne turističke bi valjalo pohapsit, a NTO ugasiti za dobrobit turizma u CG.