Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Turoperatori iz Katara u studijskoj posjeti Crnoj Gori

U organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i Turkish Airlines-a grupa tur-operatora iz Dohe, glavnog grada Katara, boravi u studijskoj posjeti Crnoj Gori u periodu od 9-11. maja.

Riječ je o predstavnicima „Qatar Tours/Darrwish Holidays“, „Mosafer Travel“, „NBK Travel & Tourism“, „Deluxe Travels“, „Al Tawfeeq Travel“, „ITL World“, „Ali Bin Ali Travel“, „Leading Hotels of the World“ i „Turkish Airlines-a Doha“.

Agenti iz Katara, posjetili su Budvu, Cetinje, NP Lovćen, Kotor i Tivat, a najviše su se interesovali za elitni segment naše turističke ponude. U okviru inspekcije marine „Porto Montenegro“ i hotela „Regent Porto Montenegro“ održana je poslovna radionica sa predstavnicima turističkih agencija iz Crne Gore: „Adria DMC“, „Riva Travel“, „Trend Travel“, „Marco Polo“, „Talas Montenegro DMC“, „East West Voyage“ i „Exclusive Tours“. Takođe, obišli su i turističko naselje u razvoju „Portonovi“ u Kumboru.

“Očekuje se da će ova studijska posjeta rezultirati privlačenjem većeg broja turista sa tržišta Bliskog Istoka, sa kojeg se u 2018. godini, prema prognozama Svjetske turističke organizacije UNWTO, očekuje rast turističkih putovanja od 4-6%”, saopšteno je iz NTO.

Realizaciju ove studijske posjete podržali su hotel „Regent Porto Montenegro“ i lokalne turističke organizacije Budve, Kotora i Cetinja.

izvor:antenam.net

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve