Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Turoperator Der Touristik 24. juna pokreće putovanja iz Njemačke u Crnu Goru

Jedan od najvećih njemaćkih turoperatora Der Touristik od 24. juna ponovo će pokrenuti putovanja iz Njemačke u Crnu Goru

Jedan od najvećih njemaćkih turoperatora Der Touristik od 24. juna ponovo će pokrenuti putovanja iz Njemačke u Crnu Goru.

Vela beach Čanj

“Potražnja za putovanjima će se znatno povećati “, objašnjava dr Ingo Burmester, generalni direktor DER Touristik za Centralnu Evropu.

“Nakon višemjesečnog rada od kuće i ograničenih mogućnosti za vrijeme karantina, Njemci čeznu za godišnjim odmorom. Dajemo im sigurnost koja im je potrebna. To nam je glavni prioritet”, rekao je.

Dertour i njegove sestrinske kompanije ITS, Jahn Reisen, Meiers Weltreisen i ADAC Reisen ponovno počinju da nude odredišta za putovanja, dok će se Crna Gora u ponudi naći od 24.juna.

Takođe, na sajtu Dertour-a je izdvojeno 10 najposjećenijih hotela u Crnoj Gori, i to: Palas, Palma Tivat, Iberostar Herceg Novi, Palmon Bay, Iberostar Bellevue Bečići, Princess Bar, Slovenska plaza, Mediteran, Iberostar Bijela Park i Vile Oliva Petrovac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve