Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Turisti iz Tunisa i Malezije zainteresovani za sjever Crne Gore

Kako su saopštili iz te kompanije, Dobardžić je sa njima razgovarao na Međunarodnom sajmu turizma koji se održava u Beogradu

Crna Gora interesantna je turistima iz Tunisa i Malezije, što otvara mogućnost za nova tržišta, zaključak je razgovora član Odbora direktora Aerodroma Crne Gore Eldina Dobardžića sa predstavnicima Ambasade Malezije i Tunisa i turističkih agencija iz tih država.

Kako su saopštili iz te kompanije, Dobardžić je sa njima razgovarao na Međunarodnom sajmu turizma koji se održava u Beogradu.

“Veoma su zainteresovani za posjetu Crnoj Gori, naročito za sjever naše države, što me veoma raduje, jer zaista imamo šta da im pokažemo. Tokom razgovora predstavnici Tunisa istakli su jednu barijeru, na čijem uklanjanju bi trebalo raditi – za njihove državljane potrebna je viza da bi ušli u Crnu Goru. Uključićemo se u rješavanje tog problema, iako od ACG ne zavisi odluka o viznoj liberalizaciji”, kazao je Dobardžić.

Foto: Aerodromi Crne Gore

Tokom razgovora, dodaju iz kompanije, visoki predstavnik Ambasade Malezije najavio je da će najkasnije za dva mjeseca doći u Crnu Goru.

“Očekujem direktnu podršku države i da se u pregovore o viznoj liberalizaciji za državljane Tunisa uključe oni od kojih to zavisi”, kazao je Dobardžić.

Istakao je da je na Sajmu veoma značajno interesovanje za Crnu Goru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Da ti kažem
27.03.2022-00:21 00:21

Oj nama sa vama stručnjacima. Dobro si nam ti objasnio. Kao kada si dovodio iz Dubai turiste indijskog i pakistanskog porijekla, koji su tamo imali radne dozvole, a ustvari dovozili ste migrante. Da si bio u Tunisu i Maleziji znao bi da oni iz tih zemalja ne idu na tudja mora. Osim migranata.

Cincilator
27.03.2022-05:54 05:54

Eldine, jel bilo uspešno u Beogradu ? Velik, bogat i lep grad …