Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

To Budva predstavila turističku ponudu na međunarodnom festivalu ”Balkan traffik”

U okviru istaknutog dijela festivalskog prostora, kako se navodi u saopštenju, TO Budva predstavila je osobenosti ruralnog i aktivnog turizma Crne Gore i Budve, a posjetiocima omogućila degustaciju prepoznatljivih crnogorskih vina

Turistička organizacija Budve u saradnji sa ambasadom Crne Gore u Belgiji i Misijom Crne Gore pri Evropskoj uniji predstavila je projekat “Budva Boka 2028 Evropska prijestonica kulture” i turističku ponudu Crne Gore i Budve u okviru međunarodnog festivala “Balkan traffik” koji se održava u Briselu od 27. do 30. aprila.

U okviru istaknutog dijela festivalskog prostora, kako se navodi u saopštenju, TO Budva predstavila je osobenosti ruralnog i aktivnog turizma Crne Gore i Budve, a posjetiocima omogućila degustaciju prepoznatljivih crnogorskih vina.

“Ovaj međunarodni festival koji se dešava se u centru belgijske prijestonice deceniju unazad okuplja najveće muzičke zvijezde i umjetnike Balkana i Zapadne Evrope i zamišljen je kao platforma kulturne diplomatije, susret stvaralaca iz zemalja Jugoistočne Europe i Brisela kao multikulturalne evropske prijestonice”, poručuju iz organizacije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve