Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

TO Budva organizuje besplatnu obuku privrednika i bazar autentičnih proizvoda

Iz TO Budve upućuju apel svim privrednicima koji su zainteresovani za besplatnu obuku da se do četvrtka, 30.09. do 12 sati prijave na email: [email protected] , a posjetiocima bazara da poštuju mjere zaštite koje su na snazi

Turistička organizacija opštine Budva i ove godine sa posebnom pažnjom obilježava Svjetski dan turizma, 27. septembar, koji podiže svijest o višestrukoj vrijednosti turizma i doprinosu koji daje u postizanju ciljeva održivog razvoja, saopšteno je iz TO Budva.

”Svi pojedinci u Budvi, koji neposredno ili posredno žive od turizma, važan su dio naše turističke destinacije. Samo zahvaljujući dobroj saradnji, razmjeni ideja i mišljenja, razvoju kritične misli i uzajamnoj empatiji, Budva, kao prestižna turistička destinacija, može ići naprijed. Samo zajedno možemo stvoriti ljepše, prijatnije, sigurnije i kvalitetnije okruženje za naše turiste” kazala je Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije opštine Budva, povodom Svjetskog dana turizma.

U subotu, 2. oktobra, u hotelu „Avala“, na temu: „Digitalni marketing i storytelling“, TO Budva će organizovati besplatnu obuku za zainteresovane privrednike, prvenstveno izdavaoce privatnog smještaja i zaposlene u novim, manjim hotelima sa teritorije opštine Budva.

U nedjelju, 3. oktobra, TO Budva, organizuje jednodnevni bazar u saradnji sa NVO „Mojih ruku djelo“, na kojem će svi posjetioci moći da kupe autentične crnogorske rukotvorine i degustiraju primorske delicije. Bazar će se održati u periodu od 11 do 16 časova između hotela „Mogren“ i hotela „Avala“.

Dvodnevni program će se realizovati u skladu sa aktuelnim epidemiološkim mjerama, a zbog ograničenog broja mjesta, iz TO Budve upućuju apel svim privrednicima koji su zainteresovani za besplatnu obuku da se do četvrtka, 30.09. do 12 sati prijave na email: [email protected] , a posjetiocima bazara da poštuju mjere zaštite koje su na snazi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve