Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Telekomunikacioni operatori se pridružili akciji ”Stop inflaciji”

Dogovor oko povlašćenih uslova za telekomunikacione usluge i kupovinu uređaja odnosi se prioritetno na dvije osjetljive grupe stanovništva: penzionere i studente

Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma postiglo je dogovor sa crnogorskim telekomunikacionim operatorima koji su se pridružili akciji “Stop inflaciji”.

„Telekomunikacioni operatori novi su partneri države u ovoj akciji, nakon trgovačkih lanaca, apoteka i brojnih drugih subjekata. Cijenimo ovaj gest društvene odgovornosti koji za cilj ima pojeftinjenje usluga i u ovoj oblasti, sa posebnim akcentom na građane sa najmanjim primanjima“ kazao je ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović.

Dogovor oko povlašćenih uslova za telekomunikacione usluge i kupovinu uređaja odnosi se prioritetno na dvije osjetljive grupe stanovništva: penzionere i studente.

“Da bi ostvarili pravo na akciju, penzioneri treba da prilože potvrdu od Fonda PIO ne stariju od tri mjeseca, dok studenti prilažu potvrdu o redovnom studiranju ne stariju od 15 dana i ličnu kartu”, saopšteno je iz MERT-a.

Sve kompanije su obezbijedile dodatne resurse za nove korisnike iz pomenutih grupacija, a koji se odnose na proizvode (mobilne telefone) i usluge pod posebnim povoljnostima.

Akcija će trajati od 1. – 31. maja ove godine.

U nastavku su ponude telekomunikacionih operatora:

M: TEL Crna Gora je u okviru akcije “Stop inflaciji” obezbijedio sljedeće pakete:

Penzioneri: Senior Max PIO promo 24 sa pretplatom od 7.90 eura (cijena sa PDV-om): ·5000 minuta ka m:tel mobilnoj i fiksnoj mreži; 250 minuta ka ostalim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori (umjesto 150 minuta po cjenovniku);  5000 SMS poruka ka svim mobilnim mrežama u Crnoj Gori i 10+2GB interneta (umjesto 2GB po cjenovniku);

Karakteristike paketa Senior Extra PIO promo 24 sa pretplatom od 9.90 eura (cijena sa PDV-om): 25000 minuta ka m:tel mobilnoj i fiksnoj mreži; 300 minuta ka ostalim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori (umjesto 200 minuta po cjenovniku); 25000 SMS poruka ka svim mobilnim mrežama u Crnoj Gori i 10+3GB interneta (umjesto 3GB po cjenovniku).

MTELMTEL
Telefon koji ide uz ovu promociju dat je u tabeli sa subvencionisanom cijenom po paketu: Model, Senior Max, Senior Extra, Realme C30 3/32GB, 96 i 48.

Studenti:

Kampanja sniženi paket Urban Neo 1 uz telefon Vivo Y16 sve za 10.99 eura.

Urban Neo 1 promo paket sadrži u sebi:

· Telefon Vivo Y16 4/128GB po promotivnoj cijeni od 24 eura (cijena sa PDV-om) koju korisnik može platiti jednokratno ili na 24 jednake mjesečne rate (1 euro mjesečno);

· Urban Neo 1 (ili Urban Office Neo 1) postpaid paket, pri čemu korisnik umjesto mjesečne pretplate definisane cjenovnikom za ovaj paket (14.99 eura) dobija promotivnu mjesečnu pretplatu od 9.99 eura (cijena sa PDV-om) do kraja ugovorne obaveze;

Novi korisnici Urban Neo 1 i Urban Office Neo 1 paketa koji zaključe ugovor na 24 mjeseca, dobiće besplatno jedan internet dodatak od 100GB mjesečno za jednu aplikaciju po izboru. Korisnik ovih paketa može da bira dvije između 3 aplikacije: Youtube, Tiktok, Društvene mreže (Facebook, Viber, Instagram, Twitter, Whats App, Wikipedia i mondo).

Crnogorski Telekom u okviru akcije nudi pravo na kupovinu mobilnog uređaja po sniženoj cijeni, uz odgovarajuću tarifu za usluge mobilne mreže Telekoma:

Mobilni uređaji: Motorola E7i Power Tahiti Blue 32GB i Motorola E7i Power Coral Red 32GB.

Cijena uređaja je 75.6 eura tj. iznos mjesečne rate na 24 mjeseca je 3.15 eura.

Xiaomi Redmi 10 2022 Carbon Grey 64GB;

Xiaomi Redmi 10 2022 Pebble White 64GB;

Xiaomi Redmi 10 2022 Sea Blue 64GB;

Telekom
Telekom

Cijena uređaja je 165.6 eura tj. iznos mjesečne rate na 24 mjeseca je 6.90 eura.

Korisnicima je na raspolaganju zaključivanje ugovora za tarifni paket „ Odličan 5 Maxi” koji ima sljedeće karakteristike: Mjesečna pretplata- 8 eura; 15GB uključeno u pretplatu; 50 minuta ka drugim mrežama u Crnoj Gori i Neograničeni minuti u Telekom mreži.

Korisnicima koji potpisuju ugovor u okviru programa „Stop inflaciji“ pripadaju dupli resursi u odnosu na navedene uključene u pretplatu ( GB i minuti) i to tokom čitavog minimalnog perioda trajanja ugovora

Korisnik može zaključiti ugovor i za uređaj i za tarifu.

Kompanija One Crna Gora je za sve penzionere i studente obezbijedila tarifni paket Play 6+ sa popustom na mjesečnu pretplatu od 58%, odnosno po benefitnoj cijeni od

8 eura mjesečno sa PDV-om.

Paket Play 6+ sadrži: 6 GB internet saobraćaja; Dodatnih 6 GB za aplikacije Facebook, Viber, Instagram, Twitter i WhatsApp; Neograničene minute u mreži; 400 minuta ka drugim mrežama u Crnoj Gori i neograničen broj SMS-ova ka svim mrežama u Crnoj Gori i Srbiji;

Pored navedenih resursa paketa Play 6+, korisnici mogu aktivirati servisni benefit ”Više interneta” sa dodatnih 24 GB interneta i 24 GB za aplikacije FB, Viber, Insta, TW i WhatsApp, po važećim uslovima.

One Crna Gora
One Crna Gora

Dodatno, korisnici mogu da izaberu i neki od telefona po povoljnim cijenama: Motorola Moto E20 čija mjesečna rata iznosi 3 eura (ukupna cijena 24 x 3 eura)2 i Telefon Vivo Y16 4/128 čija mjesečna rata iznosi 7 eura (ukupna cijena 24 x 7 eura).

TELEMACH CRNA GORA

U akciji ”Stop inflaciji” biće paketi ”EON light” i ”EON full” koji uključuju TV sadržaje, internet i fiksnu telefoniju, uz popust od 15 odsto na iznos mjesečnog računa uz besplatan fiksni telefon. Ugovor se zaključuje na period od 24 mjeseca.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve