Regionalni kamp za mlade preduzetnike drugi po redu održaće se u periodu od 18. do 21. oktobra na Vučju u Nikšiću, saopšteno je iz IPC Tehnopolis.

Regionalni_kamp_za_mlade_preduzetnike – Tehnopolis

Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis poziva sve zainteresovane studente iz Crne Gore koji žele nauče da razmišljaju i djeluju kao preduzetnici i razviju osnovne preduzetničke vještine, da se prijave već danas.

Motivisani uspješno realizovanim aktivnostima koje Tehnopolis sprovodi u cilju promocije i razvoja preduzetništva, gdje poseban akcenat stavljamo na mlade ljude, te pozitivnim iskustvom sa prethodnog Kampa, ove godine organizujemo Regionalni kamp na kojem će učestvovati studenti iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Tokom četvorodnevnog Kampa, učesnici će imati priliku da saznaju nešto više o preduzetništvu, načinu prepoznavanja dobre biznis ideje i komercijalizacije, procesu izrade biznis planova i finansiranju biznisa. Pored edukacije i transfera znanja između regionalnih organizacija, razmjene iskustava i umrežavanje budućih preduzetnika, učesnici će biti bogatiji i za praktičnu primjenu preduzetničkih znanja, kako raditi na razvoju biznis ideje, kome se obratiti za podršku i još mnogo toga. Iz iskustva predavača iz Crne Gore i regiona proći će korake od razvijanja ideje do izlaska na tržište kroz faze kao što su: validacija ideje, razvijanje ideje kroz biznis plan, marketing strategija, finansije, komercijalizacija.

Među predavačima su eminentni stručnjaci, ali i mladi uspješni preduzetnici: Velibor Bošković, Antonije Pušić (Rambo Amadeus), Ratko Bataković, Vanja Zorić Šundić, Ana Simonović, Milan Babić, Nenad Stojanović, Mirsad Hadžalić, Darko Ivanović, Đuro Stojanović i Blažo Crvenica. Takođe, u neformalnom dijelu studenti će dobiti mogućnost da razmjene iskustva sa svim našim predavačima.

Nakon teorijskog i praktičnog sticanja znanja, svakom od učesnika Kampa će biti uručen i sertifikat.

Poziv je otvoren za sve mlade, ambiciozne studente koji će biti izabrani na osnovu dostavljene prijave i motivacionog pisma u kojem će navesti zašto se prijavljuju za Kamp. Prijavu sa naznakom „Za Kamp za mlade preduzetnike“ potrebno je poslati na email: anja.tehnopolis@gmail.com najkasnije do 10. oktobra.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve