Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Stanić: Minus To Montenengra će umjesto Abazovića plaćati građani

''Cijenu će umjesto Abazovića plaćati svi građani Crne Gore preko povećanih poreza i milionskih zaduženja''

Podatak da je avio kompanija koju su osnovali Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović neodrživa i da već pravi 10 miliona eura minusa ne može, nažalost, nikoga iznenaditi. Šarlatanski pristup pri gašenju nekadašnje i pokretanju sadašnje nacionalne avio kompanije očigledno dolazi na naplatu, ocijenio je šef Medijskog tima i član Predsjedništva Socijaldemokratske partije (SDP) Mirko Stanić.

Cijenu će, kako je rekao, umjesto Abazovića plaćati svi građani Crne Gore preko povećanih poreza i milionskih zaduženja.

”Kad se političkim odlukama, bez elementarne ekonomske analize, “igrate” sa avio kompanijama rezultat je uvijek ovakav – kompanija u minusu, sa ogromnim problemima u funcionisanju, preambicioznim planovima prethodnog rukovodstva, uz ignorisanje savjeta, pa kad i dolaze od Lufthanse, savršena slika kakva je bila vlast koja je došla poslije 30. avgusta 2020. godine”, naglasio je Stanić.

Prema njegovim riječima, očiglednu nesposobnost i aroganciju plaćamo svi,” jer gotovo da nema sektora koji nije sistemski uništavan tokom protekle dvije godine, od zdravstvenog, preko obrazovnog, energetskog, pa do sektora avio saobraćaja, gdje se svi sjećamo da su obećali kompaniju “od nula eura””.

”Ta nula je prebrzo narasla na desetine miliona dugova, dok nam djeca sjede u hladnim učionicama a pacijenti čekaju na tretmane i ljekove mjesecima. Zbog svega ovoga je potrebno hitno vraćanje mandata građanima kako bi dobili ozbiljnu i odgovornu vlast posvećenu očuvanju interesa Crne Gore”, zaključio je Stanić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve