Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Sredinom marta okrugli sto “Atraktivnost turizma Crne Gore na francuskom tržištu”

Privredna komora Crne Gore i Udruženje francusko–crnogorskih preduzeća organizuje sredinom marta okrugli sto pod nazivom ”Atraktivnost turizma Crne Gore na francuskom tržištu”. Okrugli sto će biti održan 18. marta.

-Imajući u vidu da je Crna Gora kao turistička destinacija sve atraktivnija na francuskom tržištu, cilj skupa je predstavljanje crnogorskih turističkih potencijala sjevera i juga, kako bi se ostvarilo povećanje učešća francuskih turista i tur – operatora na tržištu Crne Gore, kao i privlačenje francuskih hotelskih lanaca – navodi se u saopštenju Udruženje francusko–crnogorskih preduzeća.

Na ovu temu će pored, zvaničnika Privredne komore Crne Gore i Ambasade Francuske, govoriti predstavnici Odbora udruženja turizma i ugostiteljstva Komore, Ministarstva održivog razvoja i turizma, Nacionalne turističke organizacije, Crnogorskog turističkog udruženja, crnogorske akademske zajednice.

Aktivno učešće na skupu imaće i predstavnici francuskih tur – operatora, crnogorskih preduzeća iz oblasti turizma i Aerodroma Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve