Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

SPARK.ME 2017 održaće se 29. i 30. maja u Budvi

Šarad Sagar, jedan od 100 najmoćnijih mladih preduzetnika svijeta, je prvi govornik

Konferencija Spark.me održaće se po peti put, 29. i 30. maja, u hotelu Mediteran u Budvi, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate.

Organizacioni tim je objavio ime prvog potvrđenog Spark.me 2017 govornika. U pitanju je Šarad Sagar (Sharad Sagar), društveni preduzetnik iz Indije koji se nalazi na listi časopisa Forbs “30 uspješnih ljudi mlađih od 30 godina (za 2016. godinu) i na listi Rokfeler fondacije “100 inovatora za naredni vijek“.

Sagar je osnivač i izvršni direktor Dexterity Global, međunarodno priznate organizacije koja putem svoje mreže onlajn i oflajn obrazovnih platformi pruža informacije, resurse, i mogućnosti za više od 1,2 miliona srednjoškolaca godišnje širom Indije i ostalih djelova Jugoistočne Azije. Inovativna rešenja na polju demokratizacije obrazovanja i izgradnje održivih biznisa su omogućila da Sagar bude najbolje plasirani Indijac na listi “100 najmoćnijih mladih preduzetnika na svijetu”. Sagar ima preko 130.000 pratilaca na društvenim medijima, a o njegovim idejama i aktivnostima se govori na mnogim univerzitetima i u medijima širom svijeta.

Organizatori Spark.me će u narednom periodu objaviti imena i ostalih govornika na konferenciji.

Karte za konferenciju Spark.me se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije www.spark.me. Puna cijena karte je 300€, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 175€ do 12. marta. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima u toku oba dana konferencije, ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem prve noći konferencije. Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Sve kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Više informacIja o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi www.spark.me, Facebook stranici www.facebook.com/sparkdotme i Twitter nalogu www.twitter.com/sparkdotme.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve