Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Spajićevo ministarstvo najavilo: Sjutra počinje isplata autoprevoznicima

Podsjećamo da autobuski prevoznici tvrde da ih Spajić nije ispoštovao kad je u pitanju isplata jednokratne pomoći koja je ranije dogovorena. Oni su najavili da će ukoliko im se do sjutra, ne isplati pomoć, u četvrtak 5. avgusta blokirati Podgoricu i primorske gradove

Ministarstvo finansija i socijalnog staranja (MFSS) sjutra će početi isplatu jednokratne podrške prevoznicima javnog prevoza putnika u drumskom saobraćaju, u skladu sa paketom mjera podrške građanima i privredi za drugi kvartal ove godine, saopšteno je iz resora na čijem čelu je Milojko Spajić.

Podsjećamo da autobuski prevoznici tvrde da ih Spajić nije ispoštovao kad je u pitanju isplata jednokratne pomoći koja je ranije dogovorena. Oni su najavili da će ukoliko im se do sjutra, ne isplati pomoć, u četvrtak 5. avgusta blokirati Podgoricu i primorske gradove.

“Autoprevoznicima se dodjeljuje po 500 eura jednokratne pomoći po licenciranoj voznoj jedinici, kao što je planirano paketom podrške Vlade Crne Gore. Od početka mandata ove Vlade, prioritet su zaštita najranjivijih kategorija stanovništva i mjere za privredu, kojima nastojimo da očuvamo i povećamo životni standard svih građana. Proaktivan pristup ogleda se u paketima mjera pomoći privredi i građanima u prvom i drugom kvartalu ove godine, vrijednim više od 320 miliona eura”, poručili su iz MFSS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Spajićevo ministarstvo najavilo: Sjutra počinje isplata autoprevoznicima – CG Vijesti
03.08.2021-16:02 16:02

[…] Aktuelno […]