Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Spajić tražio naknadu nakon prestanka funkcije; Knežević: Milojko shvatio da niđe nije euro kao iznad Crne Gore

''Jeste da su ga voljele sve žene meridijana, da je plastio singapurske dolare, kisjelio kineske juane, pohovao indijske rupije, bario japanske jene, ali je naš Milojko na kraju shvatio da niđe nije euro kao iznad Crne Gore''

Bivši ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, iako se busa da je veliki finansijski i ekonomski ekspert koji umije da napravi novac, podnio je zahtjev za ostvarivanje prava na naknadu po prestanku funkcije. Dokument koji potvrđuje da je Milojko ostao na državnoj apanaži, objavio je jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević na Twitreru.

Shodno Zakonu o zaradama zaposlenih u javnom sektoru propisano je, kako se navodi u zahtjevu, da korisnik, u ovom slučaju Spajić, “ima pravo da nakon prestanka funkcije jednu godinu prima naknadu u visini zarade koju je primao u posljednjem mjesecu prije isteka funkcije, uz odgovarajuće usklađivanje”.

Knežević je komentarišući ovakvu odluku Spajića, napisao:

“Jeste da su ga voljele sve žene meridijana, da je plastio singapurske dolare, kisjelio kineske juane, pohovao indijske rupije, bario japanske jene, ali je naš Milojko na kraju shvatio da niđe nije euro kao iznad Crne Gore. Blago(š) babi, blago(š) babi”, naveo je Knežević na Twitteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
31.05.2022-11:18 11:18

ĐEKNA