Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Spajić: Radimo na budžetu, nastavljamo sljedeće sedmice

Sastanku je prisustvovala i Dragica Sekulić ministarka ekonomije.

Završen je nastavak razgovora predstavnika Ministarstva finansija i kandidata za ministre u novoj Vladi, o Nacrtu budžeta za narednu godinu i drugim pitanjima važnim za finansijsko-ekonomsko stanje države.

Milojko Spajić, Jakov Milatović i Mladen Bojanić

Sastanku su prisustvovali kandidati za ministre finansija i socijalnog staranja, ekonomskog razvoja i kapitalnih investicija Milojko Spajić, Jakov Milatović i Mladen Bojanić, kao i ministar finansija Darko Radunović, sa saradnicima.

Sastanku je prisustvovala i Dragica Sekulić ministarka ekonomije.

“Radimo na tome da budžet bude do kraja godine. Nastavljamo intenzivnu saradnju i sastanke naredne sedmice”, kazao je nakon sastanka Milojko Spajić kandidat za ministra finansija.

“Radni sastanak protekao je u konstruktivnom razgovoru, uz obostranu kooperativnost i spremnost na saradnju”, saopšteno je danas iz Ministarstva finansija.

Nakon što su se sastali u ponedjeljak 23. novembra, Spajić je saopštio da je situacija u državi ozbiljna, da su potrebni razgovori i da će se oni nastaviti.

“Moram priznati da je džentlmenski dogovor bio da ne dajemo izjave i ne širimo priču. Situacija u državi je ozbiljna, potrebni su razgovori i nastavićemo u srijedu. Ne bismo sad u detalje, atmosfera je bila konstruktivna. Očekujemo nastavak u srijedu”, kazao je u izjavi nakon prvog sastanka Milojko Spajić kandidat za ministra finansija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Milovan
26.11.2020-15:17 15:17

Šuješ Milojko, a pa…