Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Spajić: Hvala bivši premijeru što podsjećate građane na sve neuspjehe DPS-a

Napominje da je za sedam mjeseci sanirana valutna izloženost kredita za autoput

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić zahvalio se poslaniku Demokratske partije socijalista i bivšem premijeru Dušku Markoviću što, kako je naveo, podsjeća građane “na sve neuspjehe” te partije.

“Evo ga i bivši premijer koji je, po sopstvenom priznanju, zakazao u povećanju standarda i kvaliteta života građana (što je bukvalno 99 odsto posla Vlade jedne države). Hvala što podsjećate građane na sve neuspjehe DPS-a, naročito na milijardu koju ste “donijeli” u Crnu Goru, od koje već godinama imamo samo vaše slike koja se gradi već osam godina i koja ne vodi nigdje, a koja nam je izazvala finansijske, i razne druge probleme koje mi danas rješavamo”, napisao je Spajić.

Napominje da je za sedam mjeseci “sanirana valutna izloženost kredita za autoput”.

“Pored svih drugih vatri koje smo morali da gasimo – za sedam mjeseci smo sanirali valutnu izloženost kredita za autoput, zbog koje smo izgubili 100+ miliona eura i koju Vi nijeste mogli da uradite ni za sedam godina. CG 2021: +13 odsto rast BDP-a, fiskalni deficit tri odsto, neto dug/BDP 76 odsto; CG 2020: -15.3 odsto PAD BDP-a, fiskalni deficit 10.2 odsto, neto dug/BDP 90 odsto”, objavio je Spajić na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mikej dobri
24.10.2021-00:02 00:02

kako vole sa onom korona godinom da uporedjuju kakvi jadnici xaxa