Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Spajić: Crna Gora postaje regionalni katalizator povezivanja i rasta

Crna Gora planira da napokon gradi Jadransko-jonski auto-put i poveže se sa Zapadom, kazao je ministar finansija Milojko Spajić

Crna Gora planira da napokon gradi Jadransko-jonski auto-put i poveže se sa Zapadom, kazao je ministar finansija Milojko Spajić.

“Najkraći put iz Centralne Evrope do Grčke i Turske će biti preko Crne Gore. Crna Gora, dosadašnja infrastrukturna crna rupa postaje regionalni katalizator povezivanja i rasta. Rad na ekonomskom prosperitetu se ne zaustavlja, Evropa Sad! Podijelio sam tu viziju sa direktorom za internacionalne odnose najveće američke građevinske firme Bechtel – Stjuartom Džonsom i balkanskim specijalistom iz State Department-a Metjuom Palmerom”, navodi Spajić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
21.01.2022-14:07 14:07

Svaka budala vidi da je dosao da pokrade CRNU GORU ovaj cim podje na smjetliste sve da mu se kontrolise jer njemu ne gine SPUZ kakva je zla nacinijo CG!

gagi
21.01.2022-19:11 19:11

Najgora rabota je kad neko sam sebe laze i zavarava,a svjestan da od Jadransko”Jonskog autoputa za sljedecih deset godina ne ni ” P ” od pocetka radova.

biblion
22.01.2022-15:56 15:56

Pa, jesi li ti ministar kapitalnih investicija, pitaš li ti koga što ili umuvavaš profit za sebe??? Što je ovo?