Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

SKIJAŠI SE OSJEĆAJU PREVARENO: Promotivni ski pas kupljen prošle godine samo za Skijališta Crne Gore

Svi oni koji su ranije kupili ski pas, sada mogu da ga koriste na žičarama K7 i K8, jer u periodu kada su ga kupovali, nije postojao jedinstveni ski pas. Skijališta Crne Gore su bila u obavezi da o ovome obavijeste svoje korisnike, kao se ne bi iznenadili kada dođu na Skijalište Kolašin.

Portalu Aktuelno se javilo više čitalaca koji su u toki prošle godine kupili promotivni ski pas po cijeni od 250 eura, tvrdeći da se osjećaju prevareno od strane Skijališita Crne Gore, jer sa tim ski pasom ne mogu da koriste skijalište 1450 u Kolašinu. Naime, jedinstveni ski pas je zaživio tek od januara ove godine, kao projekat Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma.

Namjera resornog Ministarstva je objedinjavanje ponude za skijaše na svih 45 kilometara staza, što ovo skijalište čini privlačnijim za ljubitelje zimskih sportova, a dužina staza je jedan od glavnih parametara kada je u pitanju konkurentnost ski cenatara. Objedinjavanjem ski pasa, Ministarstvo za ekonomski razvoj i turizam je značajno doprinijelo kvalitetnijoj ponudi prilikom odabira destinacija zimskog turizma.

Dakle, svi oni koji su ranije kupili ski pas, sada mogu da ga koriste na žičarama K7 i K8, jer u periodu kada su ga kupovali, nije postojao jedinstveni ski pas.

Skijališta Crne Gore su bila u obavezi da o ovome obavijeste svoje korisnike, kao se ne bi iznenadili kada dođu na Skijalište Kolašin.

Kako bi se ova situacija riješila na najbolji način za turiste, nekadašnji dio Skijališta Crne Gore Ski centar Kolasin 1450 spreman je da ponudi Skijalištu Crne Gore, ako to bude njima prihvatljivo, da za doplatu od 50 eura svi koji su kupili ski pas ranije koriste čitavo Skijalište Kolašin, što bi ukupno bilo 300 eura. Podsjećamo da je sadašnji godišnji ski pas 400 eura.

Takođe, kako bi ljubitelji zimskih sportova u Kolašinu imali potpuni ugođaj, a ovaj prijedlog sa doplatom bude prihvatljiv za Skijaišta Crne Gore, onda bi i ugovori koji su potpisani sa skijalištima u regionu, šta god manadžment nekadašnjeg dijela skijališta 1450 mislio o tome, važili na čitavom Skijalištu Kolašin, saznajemo iz nekadašnjeg dijela skijališta 1450.

L.P.Đ.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve