Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Skijališta Crne Gore: Besplatan prevoz na dan otvaranja

Skijališta Crne Gore u subotu, 13.juna 2020. godine, otvaraju ljetnju turističku sezonu na ski centru Kolašin 1600.

Skijališta Crne Gore u subotu će zvanično otvoriti ljetnju turističku sezonu u Ski centru Kolašin 1600 i na Savnom kuku.

“Za taj dan obezbijeđen je besplatan prevoz iz Podgorice. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na broj 069 080 081 radnim danima od osam do 16 sati, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Skijališta.

Svi posjetioci, kako se dodaje, moći će da uživaju u nacionalnoj kuhinji restorana Troglava i panoramskoj vožnji žičarom koja će tog dana za sve goste biti besplatna.

Za najmlađe posjetioce biće otvorena dječija igraonica Bambi. Tokom cijele sezone obezbijeđen je i besplatan parking.

“Ove sezone, svi posjetioci ski centra Kolašin 1600 moći će da uživaju u proširenoj ponudi outdoor aktivnosti kao što su planinarske ture uz pratnju iskusnih vodiča, kao i biciklističke, ture quadovima i jeep safari ture”, dodaje se u saopštenju.

Posebnu vrstu atrakcije predstavlja izlet Bjelasičke noći, koji podrazumjeva noćenje pod vedrim nebom u šatorima, u blizini vrha Troglava.

Pored outdoor aktivnosti, za sve kompanije u ponudi su organizacije poslovnih proslava kao i široka ponuda kreativnih team building aktivnosti.

Od 1. jula do 1. septembra u ponudi će biti specijalni izleti iz Podgorice pod veoma povoljnim uslovima.

“Svake subote i nedjelje biće organizovane autobuske ture iz Podgorice do ski centra Kolašin 1600 sa organizovanim ručkom i vožnjom žičarom u svrhu panoramskog razgledanja planine. Cijena izleta iznosiće deset eura za djecu i 12 eura za odrasle”, navodi se u saopštenju.

Takođe, svakog dana, iz Kolašina do Ski centra Kolašin 1600 biće utvrđene dvije besplatne autobuske linije.

I ski centar Savin kuk na Durmitoru otvara svoja vrata u subotu, kada će zvanično početi ovogodišnja ljetnja turistička sezona.

Na dan otvaranja karte za panoramsnko razgledanje planine biće besplatne za sve posjetioce, a tokom cijele sezone obezbijeđen je besplatan parking.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve