Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

SKANDAL Trećerangirani nastavnik fizičkog i intimus vrha Demokrata Goran Folić izabran za direktora ZZZCG

Folić važi za osobu blisku samom vrhu Demokrata odnosno Aleksi Bečiću i Borisu Bogdanoviću. Ipak, kako saznajemo, Folić nema čemu mnogo da se raduje. Prema nezvaničnim informacijama, Folić će nakon što bude formirana manjinska Vlada biti pod lupom nadležnih u Vladi, a to onda vjerovatno i znači izvjesnu smjenu sa pozicije

Funkcioner Demokrata i nastavnik fizičkog vaspitanja Goran Folić je danas jednoglasno izabran za direktora Zavoda za zapošljavanje Crne Gore, potvrđeno je portalu AKTUELNO.

Folić važi za osobu blisku samom vrhu Demokrata odnosno Aleksi Bečiću i Borisu Bogdanoviću. On je bio i nosilac liste te partije za lokalne izbore u Beranama 2018. godine, a bio je i vrlo aktivan tokom nedavne kampanje. O tome da li je Folić u posljednjoj kampanju za izbore prekoračio ovlašćenja razmatraće se narednih dana.

Kako smo ranije danas objavili, nakon sprovedenog testiranja Uprava za kadrove utvrdila je listu četiri najbolje rangirana kandidata i dostavila je Upravnom odoru Zavoda za zapošljavanje.

Prvorangirani na testiranju je David Perčobić (42,33 boda), drugoplasirani Goran Bubanja (40,67), dok treće mjesto dijele kandidati Svetlana Krgović (38) i Goran Folić (38). Ovi rezultati su bruka jer Folić je bio v.d. direktor Zavoda za zapošljavanje, a završio je na poziciji broj tri.

Ipak, Upravni odbor na čelu sa Hadži Vujošević odlučio je da za direktora izabere partijskog funkcionera, a ne profesionalca.

Perčobić, Bubanja i Krgović koji su bolje prošli na testiranju su bivši pomoćnici direktora ZZZCG, a pojedini od njih sa višedecenijskim iskustvom u toj oblasti.

Ipak, kako saznajemo, Folić nema čemu mnogo da se raduje. Prema nezvaničnim informacijama, Folić će nakon što bude formirana manjinska Vlada biti pod lupom nadležnih u Vladi, a to onda vjerovatno i znači izvjesnu smjenu sa pozicije.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
07.04.2022-18:02 18:02

Molim nekog da mi objasni termin ,,intimus” ili ,,intimni prijatelj”…

Poslodavac
07.04.2022-21:31 21:31

Taman da unaprijedi biznis, da
poveća proviziju za isplate sa zavoda sa 10 na 15%, a samim tim podigne zaradu Auto školi iz Berana