Online konferencija koja se po prvi put organizuje u Crnoj Gori „Ekonomija u doba korone“, biće održana sjutra u 12 sati. Organizatori online konferencije su Asocijacija menadžera Crne Gore i kompanija M:tel.

foto AMM

Na konferenciji će govoriti lokalni i regionalni stručnjaci iz oblasti telekomunikacija, energetike i rudastva, bankarstva i finansija, špedicije i transporta, ugostiteljtva te medija i marketinga.

-Cilj je da se na ovaj način prenesu najvažniji stavovi i poruke AMM-a privredi i građanima u navedenim oblastima ekonomije, ali i da se panelisti osvrnu i na mjere Nacionalno koordinacionog tijela – saopšeno je iz Asocijacije menadžera Crne Gore.

Upravo će to biti tema o kojoj će govoriti predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore i predsjednik Odbora direktora kompanije Finance plus Budimir Raičković, izvršni direktor kompanje M:tel i koordinator Telekom Srbija grupe Vladimir Lučić, izvršni direktor Rudnika uglja Pljevlja i predsjednik Skupštine AMM-a Slavoljub Popadić, glavni izvršni direktor Lovćen banke i potpredsjednik AMM-a za ekonomiju i finansije Vinko Nikić, izvršni direktor Montenomaks C&L i potpredsjednik AMM-a Radovan Radulović.

Na konferenciji će govoriti i izvršna direktorica TV Vijesti i članica predsjedništva AMM-a Marijana Bojanić kao i potpredsjednik za energetiku i usluge u Jugoistočnoj Evropi – Schneider Electric i predsjednik Srpske asocijacije menadžera Dragoljub Damljanović.

Konferencijom će moderirati direktorica digitala i strategije u M:telu Aleksandra Radojević.

-Ovo će ujedno biti i prilika da se osvrnemo i na digitalne servise koje su nam danas neophodni za normalno funkcionisanje. Predviđeno je da konferencija traje oko sat vremena, nakon čega će biti vremena za pitanja i odgovore učesnika konferencije – precizirali su iz Asocijacije menadžera Crne Gore.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve